Productspecificaties

artikelnummer375-225-060
materiaalmetaal
kleurgoud
productafmetingenL20 x B13 x H15 cm
ontwerperpols potten studio
geschiktAls íets vergankelijkheid symboliseert, dan is het wel een fragiele bloem die op het hoogtepunt van haar bloei is. Zo niet dit bloempje: gegoten in brons blijft ze voor altijd op haar best. Als liefdevolle knipoog naar de tijd dat pasgetrouwde vrouwen hun bruidsboeket op deze manier vereeuwigden, is deze kandelaar mooi als eenling en prachtig bij elkaar.
gewicht kg0.9
prijs€ 99,50
goed om te wetenAls íets vergankelijkheid symboliseert, dan is het wel een fragiele bloem die op het hoogtepunt van haar bloei is. Zo niet dit bloempje: gegoten in brons blijft ze voor altijd op haar best. Als liefdevolle knipoog naar de tijd dat pasgetrouwde vrouwen hun bruidsboeket op deze manier vereeuwigden, is deze kandelaar mooi als eenling en prachtig bij elkaar.

Mis deze niet

Candle holder Bergamot

€99, 50

Candle holder Bouquet

€125, 00

Ontwerp pols potten studio

designer

Alle pols potten producten ontstaan in de pols potten studio, onder leiding van Jan Wolleswinkel. Hierbij maken we maar al te graag gebruik van de creativiteit van andere Nederlandse ontwerpers en ambachtsmensen uit de hele wereld. Tijdens onze reizen vinden wij hen of zij vinden ons. Is er een klik en begrijpen we elkaars humor, dan ontstaan de mooiste dingen! pols potten studio zorgt voor de samenhang en zo komen we tot een caleidoscopische collectie, elk seizoen opnieuw.
bekijk ontwerpen

X